Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Allergie en gevoelige maag-darmen » PPVD CANINE EN GASTRO INTESTINAL 12KG

PPVD CANINE EN GASTRO INTESTINAL 12KG

PPVD CANINE EN GASTRO INTESTINAL 12KG

Omschrijving

Complete diervoeding voor puppy's en volwassen honden ter compensatie van maldigestie en exocriene pancreasinsufficiëntie met zeer goed verteerbare ingrediënten en een laag vetgehalte.

Eigenschappen

"Vetarm om de spijsvertering te vergemakkelijken.Vetzuren met middellange keten, een vorm van kokosnootolie die honden gemakkelijk kunnen verteren en opnemen.Laag residu: gemakkelijk verteerbare ingrediënten om de werklast in de darm te verminderen en niet-geabsorbeerde voedingsstoffen te minimaliseren.Deze voeding heeft ook omega-3-vetzuren en oplosbare vezels (prebiotica) om een ​​gezonde darmomgeving te bevorderen."

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.
€ 77,32(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share