Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Allergie en gevoelige maag-darmen » PURINA PROPLAN VDIET CANINE HYPOALLERGENIC 11KG

PURINA PROPLAN VDIET CANINE HYPOALLERGENIC 11KG

PURINA PROPLAN VDIET CANINE HYPOALLERGENIC 11KG

Omschrijving

Complete dieetvoeding voor puppy's en volwassen honden voor het verminderen van intoleranties van ingrediënten en voedingsstoffen

Eigenschappen

Enkelvoudig gehydrolyseerd eiwit afgebroken in kleine componenten die te klein zijn om een ​​allergische reactie te veroorzaken.Gezuiverde koolhydraten om het risico op een allergische reactie te verminderen.Omega-3-vetzuren toegevoegd om het natuurlijke ontstekingsremmende proces te helpen maximaliseren.

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Bij een eliminatiedieet is het van essentieel belang gedurende 8 tot 10 weken uitsluitend Canine HA Hypoallergenic te voeren. Als de klinische symptomen ophouden, kan dit voer levenslang gegeven worden.
€ 83,44(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share