Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Beweeglijkheid & Artrose » PPVD CANINE JM JOINT MOBILITY 12KG
« vorige overzicht volgende »

PPVD CANINE JM JOINT MOBILITY 12KG

PPVD CANINE JM JOINT MOBILITY 12KG

Omschrijving

Complete onderhoudsvoeding voor puppy's, volwassen en senior honden om de mobiliteit te helpen verbeteren, ontstekingsmediatoren in gewrichten te helpen reduceren, en oxidatieve stress en ermee gepaard gaande weefselschade te helpen verminderen.

Eigenschappen

Ondersteuning van de gewrichten: Samenstelling die honden met een gewrichtsbeperkingen helpt.Hoog gehalte aan omega 3-vetzuren om de gewrichtsmobiliteit te verbeteren.Hoog gehalte aan antioxidanten: vitaminen E en C om te helpen oxidatieve stress te verminderen.Helpt het ideale lichaamsgewicht te behouden of te bereiken en de belasting van de gewrichten te verminderen door een hoog eiwit-calorieverhouding en een laag vetgehalte.Geschikt voor honden van alle leeftijden.

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

JM Joint Mobility is een complete en evenwichtige voeding voor honden in alle levensfasen en gewichtscategorieën. De aanbevolen voerperiode is aanvankelijk ten hoogste 3 maanden, maar dit dieetvoer is compleet en evenwichtig en kan dus langdurig worden gebruikt onder toezicht van een dierenarts. De opgegeven hoeveelheden zijn berekend om gewichtsverlies op gang te brengen.
€ 77,61(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share