Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Urinewegen en nieren » PPVD CANINE NF RENAL FUNCTION 3KG

PPVD CANINE NF RENAL FUNCTION 3KG

PPVD CANINE NF RENAL FUNCTION 3KG

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine NF Renal Function is een complete dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de nierfunctie

Eigenschappen

Dieetfosfaatbeperking: ter ondersteuning van de nierfunctie en de langzame progressie van chronische nierziekte.Beperkte maar hoogwaardig eiwit: om de opbouw van gifstoffen in het lichaam te verminderen en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren.Omega-3-vetzuren: om de hoge bloeddruk in de nieren te helpen verlagen en natuurlijke ontstekingsremmende processen te ondersteunen.

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Honden met chronische nierfalen zouden levenslang PRO PLAN VETERINARY DIETS CANINE NF Renal Function moeten te eten krijgen.
€ 31,08(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share