Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Dieetvoeding » PPVD CANINE OM OBESITY MANAGEMENT 12KG

PPVD CANINE OM OBESITY MANAGEMENT 12KG

PPVD CANINE OM OBESITY MANAGEMENT 12KG

Omschrijving

Een complete dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van gewichtsverlies en het behoud van een gezond gewicht.

Eigenschappen

Eiwitrijk om het verlies van lichaamsvet te bevorderen, terwijl de magere spieren behouden blijven tijdens het afvallen.Low calorie: minder vet om het aantal verbruikte calorieën te verminderen.Glucosecontrole: rijk aan complexe koolhydraten en vezels om de bloedsuikerspiegel gedurende de dag te egaliseren, hongergevoelens te verminderen en uw hond langer vol te laten voelen.Geschikt voor diabetische honden met overgewicht

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van honden die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

De voorgestelde dagelijkse voedselinname voor gewichtsverlies is gebaseerd op het huidige gewicht van de hond, de gemiddelde caloriebehoefte en een gewenst gewichtsverlies van 2 % van het lichaamsgewicht per week. De dagelijkse voedselinname moet om de 4 weken worden aangepast. VETERINARY DIETS OM Obesity Management kan in onderhoudsporties langdurig worden gevoerd aan honden die vatbaar zijn voor gewichtstoename. In geval van hyperlipidemie is de aanbevolen gebruiksperiode aanvankelijk ten hoogste 2 maanden.
€ 77,22(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share