Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » PPVD FELINE EN GASTRO INTESTINAL ST/OX 5KG

PPVD FELINE EN GASTRO INTESTINAL ST/OX 5KG

PPVD FELINE EN GASTRO INTESTINAL ST/OX 5KG

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN Gastrointestinal is een complete dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de spijsvertering

Eigenschappen

"Laag residu (hoge verteerbaarheid): gemakkelijk verteerbare ingrediënten om de werklast in de darm te verminderen en niet-geabsorbeerde voedingsstoffen te minimaliseren.Beperkt aantal eiwitbronnen om nadelige gastro-intestinale reacties te minimaliseren.Prebiotica (inuline) toegevoegd om de microbiële balans te verbeteren en de groei van nuttige bacteriën te stimuleren.Met ST/OX voor urineweg bescherming: speciaal ontwikkeld om het risico op urinewegaandoeningen te verminderen."

Opmerkingen

"Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van katten die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Om de vertering en opname van de voedingsstoffen te optimaliseren, wordt de dagelijkse hoeveelheid Feline EN St/Ox Gastrointestinal het best onderverdeeld in verscheidene kleine maaltijden. Feline EN St/Ox Gastrointestinal is een complete en evenwichtige voeding voor volwassen katten en kittens. Geef kittens van 6 tot 12 weken 40 tot 80 g droogvoer per dag (zie onderstaande tabel) en maak het voer zo nodig nat met water totdat de kitten vaste voeding gewoon is. Daarna kunt u geleidelijk aan steeds minder water toevoegen.
€ 54,66(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share