Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Dieetvoeding » PPVD FELINE OM OBESITY MANAGEMENT ST/OX 5KG

PPVD FELINE OM OBESITY MANAGEMENT ST/OX 5KG

PPVD FELINE OM OBESITY MANAGEMENT ST/OX 5KG

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline OM Obesity Management is een complete dieetvoeding voor volwassen katten ter vermindering van lichaamsgewicht

Eigenschappen

Eiwitrijk om het verlies van lichaamsvet te bevorderen.De magere spieren blijven behouden tijdens het afvallen.Low calorie: minder vet om het aantal verbruikte calorieën te verminderen en effectief en gestaag gewichtsverlies te bevorderen.Bevordert een gezonde urinesamenstelling om de ontwikkeling van urinekristallen en stenen te minimaliseren, die vaker voorkomen bij katten met overgewicht en obesitas.

Opmerkingen

"Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van katten die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Er moet altijd water beschikbaar zijn. Ook verkrijgbaar als natvoer. Bij Overgewicht kan de gemengde voedingsgids worden gevolgd om het overtollige lichaamsgewicht kwijt te raken.

De voorgestelde dagelijkse voedselinname voor gewichtsverlies is gebaseerd op het huidige gewicht van de kat, de gemiddelde caloriebehoefte en een gewenst veilig gewichtsverlies van 1 % van het lichaamsgewicht per week. De dagelijkse portie moet worden aangepast aan de respons en daarnaast doorgaans om de 4 weken.

VETERINARY DIETS OM St/Ox Obesity Management moet worden gevoerd tot het streefgewicht is bereikt. Feline OM St/Ox Obesity Management kan in onderhoudsporties langdurig worden gevoerd aan katten die vatbaar zijn voor gewichtstoename.
€ 52,97(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share