Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Urinewegen en nieren » PPVD FELINE UR URINARY ST/OX A LA DINDE 24X195G

PPVD FELINE UR URINARY ST/OX A LA DINDE 24X195G

PPVD FELINE UR URINARY ST/OX A LA DINDE 24X195G

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline UR Urinary is een complete dieetvoeding voor volwassen katten voor het oplossen van struvietstenen en de vermindering van herhaalde struvietsteenvorming

Eigenschappen

Bevordert de productie van onderverzadigde urine, waardoor het risico op kristalvorming van struviet en calciumoxalaat wordt verminderd.Bevordert een optimale urinesamenstelling die helpt bij het oplossen van struvietstenen.Gematigde niveaus van vet en calorieën om het ideale lichaamsgewicht te behouden (obesitas is een risicofactor voor lagere urinewegaandoeningen bij katten).Verkrijgbaar als brokje, natvoer in blik en als maaltijdzakje.

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van katten die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Aanbevolen gebruiksperiode: Voor het oplossen van struvietstenen wordt een aanvankelijke gebruiksperiode van 5-12 weken aanbevolen. Voor gebruik op lange termijn wordt een aanvankelijke gebruiksperiode van hoogstens zes maanden aanbevolen, maar de kat moet regelmatig onderzocht worden zoals vereist door de onderliggende aandoening.
€ 2,88(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share