Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Kittens en jonge katten » CALIBRA LIFE FELINE KITTEN 200GR

CALIBRA LIFE FELINE KITTEN 200GR

CALIBRA LIFE FELINE KITTEN 200GR

Omschrijving

De Calibra Life cat kitten kip kattenvoer is een ingeblikte recept met kip en kippenharten en is ontworpen voor kittens, maar ook geschikt voor drachtige of zogende poezen. Dit compleet natvoer is gebaseerd op één soort eiwit. Het recept is samengesteld met een beperkt aantal ingrediënten. De formule van het natvoer is graan- en glutenvrij , wat een positief effect heeft op de goede verteerbaarheid van het voer. Het bevat alleen 100% gedefinieerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit! Alles voor het belang van jouw lieve kleine pluizenbol.

Het recept bevat ook de essentiële taurine. Dit is vooral belangrijk voor de visuele functie en ter ondersteuning van de hartfunctie van jouw kat. Katten kunnen namelijk het niet zelf aanmaken en moeten het daarom als supplement krijgen.
Het recept bevat gedroogd Schizochytrium limacinum zeewier. Dit is een bron van DHA Omega-3 vetzuur, dat bijdraagt ​​aan een normale hersenfunctie. Ook bevat de voeding zalmolie als bron van Omega-3 onverzadigde vetzuren (EPA, DHA), dit is noodzakelijk voor de ontwikkeling van de hersenen en functie, en ter ondersteuning van de huid en vacht. Omega-3 heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. Win win dus!

Eigenschappen

Verrijkt met taurineKipVerrijkt met zalmolie
€ 2,10(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share