Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Senior honden » EXPERT CARE NUTRITION CANINE ADULT 7+ KIP-POULET 10KG

EXPERT CARE NUTRITION CANINE ADULT 7+ KIP-POULET 10KG

EXPERT CARE NUTRITION CANINE ADULT 7+ KIP-POULET 10KG

Omschrijving

Complete voeding voor honden van 7 jaar of ouder, samengesteld voor de versterking van de immuunrespons en voor bewezen verbetering van alertheid en nieuwsgierigheid. De Purina Pro Plan Expert Care Dog Adult 7+ voeding bevat alle voedingsstoffen die uw senior hond nodig heeft voor zijn algehele gezondheid, inclusief verhoogde (vergeleken met Adult voeding) gehalten aan vitamines E en C voor het oudere immuunsysteem in de strijd tegen het ouder worden. Het bevat ook gefractioneerde plantaardige oliƫn voor een bewezen verbetering van oplettendheid en de geestelijke scherpte. Met ActiProtect formule, rijk aan kip.

Eigenschappen

Ondersteunt de algehele gezondheid.Bevordert alertheid en mentale scherpte.Helpt het oudere immuunsysteem.Helpt de activiteit, levendigheid en interactie tijdens het spelen bij oudere honden te verhogen.Bevat hoge gehaltes aan vitamine C en E.
€ 69,39(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share