Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Dieetvoeding » HILLS PDIET CANINE CD METABOLIC 12KG

HILLS PDIET CANINE CD METABOLIC 12KG

HILLS PDIET CANINE CD METABOLIC 12KG

Omschrijving

Hill's PRESCRIPTION DIET c/d Multicare + Metabolic Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor het verminderen van het terugkeren van struvietstenen, het oplossen van struvietstenen, het verminderen van de vorming van oxalaatstenen en het verminderen van overgewicht bij volwassen honden. Dit voeder heeft een lage energiedichtheid, urine-onderverzadigende eigenschappen voor struviet, urine-alkaliserende eigenschappen en een laag gehalte aan magnesium, calcium en vitamine D.

Zelfs een beetje extra gewicht kan de kwaliteit van leven van het huisdier en de relatie met het gezin beïnvloeden, aangezien het extra gewicht de speeltijd kan verminderen, de mobiliteit kan beïnvloeden en de levenslange algemene gezondheid van je hond kan beïnvloeden. Het handhaven van het ideale gewicht kan de levensverwachting helpen beïnvloeden door het risico op gewichtsgerelateerde aandoeningen te verminderen.

Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen hebben Prescription Diet c/d Multicare + Metabolic klinische voeding ontwikkeld om de gezondheid en het gewicht van je hond te helpen beheersen. C/d Multicare + Metabolic Nutrition is zelfs speciaal samengesteld om het risico op calciumoxalaat- en struvietstenen te verminderen EN het is klinisch bewezen dat voeding het gewicht vermindert.

Eigenschappen

Ontwikkeld om struvietblaasstenen te helpen oplossen Helpt een gezonde blaas te ondersteunen Voeding die zichtbaar gewichtsverlies ondersteunt Gecontroleerde mineralengehalten om de gezondheid van de urine te ondersteunen. Ondersteunt een optimale blaasomgeving voor gezonde urinewegen in de toekomst Synergetische mix van ingrediënten voor de stofwisseling van je hond
€ 130,18(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share