Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Gezonde tanden » HILLS VETESS FELINE MBEN DENTAL ADULT CHICKEN 6,5KG

HILLS VETESS FELINE MBEN DENTAL ADULT CHICKEN 6,5KG

HILLS VETESS FELINE MBEN DENTAL ADULT CHICKEN 6,5KG

Omschrijving

Alleen verkrijgbaar bij je dierenarts.
Hill’s VET ESSENTIALS Multi-Benefit + Dental kattenvoer biedt geavanceerde voeding met 5 essentiële gezondheidsvoordelen voor katten, waaronder klinisch bewezen ‘gebitsreinigende-broktechnologie‘ om tanden en tandvlees gezond te houden. De grotere brokken, met gebitsreinigingstechnologie helpen de tanden te reinigen zoals een tandenborstel.

Eigenschappen

Verlaagd gehalte vet en energiedichtheid: helpt gewichtstoename te voorkomen. Vezels verhoogd: Levert extra voedingsvezels en geeft zo een langduriger gevoel van verzadiging. Helpt de haren door het spijsverteringskanaal te verplaatsen en vermindert zo de vorming van haarballen. Draagt bij aan een gezonde vertering en stevige ontlasting. Vezeltechnologie: Klinisch bewezen gebitsreinigende technologie met speciaal afgestemde matrixvezels. Vezels vegen het tandoppervlak schoon en verminderen zo tandplak en tandsteen voor gezonde tanden en gezond tandvlees. L-Carnitine toegevoegd: Vereenvoudigt de omzetting van vet in energie, om de vetopslag te beperken. Omega 6-vetzuren zijn verhoogd: Dragen bij aan een gezonde huid en vacht. Gecontroleerd gehalte magnesium, fosfor en calcium: Ondersteunen gezonde urinewegen. Gecontroleerde ph: voor gezonde urinewegen en optimale ph van de urine Superieure antioxidantformule: Klinisch bewezen gehalten aan antioxidanten, rijk aan vitamine E. Helpt vrije radicalen te neutraliseren en helpt het immuunsysteem te ondersteunen.

Opmerkingen

Jong volwassen katten van 6 maanden oud.

€ 87,37(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share