Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Hondenvoeding » Puppy » HILLS VETESS CANINE MBEN PUPPY CHICKEN CAN 363G

HILLS VETESS CANINE MBEN PUPPY CHICKEN CAN 363G

HILLS VETESS CANINE MBEN PUPPY CHICKEN CAN 363G

Omschrijving

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT natvoer voor pups met kip is een volledig diervoeder voor pups van alle rassen met de leeftijd van 4 weken tot 1 jaar.

Eigenschappen

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT natvoer voor pups met kip is voeding met meerdere gezondheidsvoordelen. Dit voer is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts en geschikt voor alle pups tot de leeftijd van 12 maanden. Het is klinisch bewezen dat het de behoeften van je pup ondersteunt tijdens de groei en ontwikkeling. Onze ActivBiome+ prebiotische vezelmix voedt hun ontwikkelende microbioom, voor een gezonde spijsvertering en hun algemeen welzijn. Samengesteld met omega 3-vetzuren om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen en met antioxidanten ter ondersteuning van het ontwikkelende immuunsysteem. De beste ondersteuning voor nu en de toekomst. De gezondheidsvoordelen van het natvoer zijn vergelijkbaar met die van ons droogvoer. Natvoer kan helpen om de vochtinname van je huisdier te verhogen en het is een goede manier om je hond meer variatie te bieden, door natvoer en droogvoer op verschillende manieren te combineren.
€ 4,87(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share