Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Kittens en jonge katten » ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL KITTEN DRY 2KG

ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL KITTEN DRY 2KG

ROYAL CANIN CAT GASTROINTESTINAL KITTEN DRY 2KG

Omschrijving

Heeft uw kitten een gevoelige spijsvertering? De dierenarts kan een speciale voeding adviseren ter ondersteuning van de spijsvertering. Royal Canin Gastrointestinal Kitten is speciaal voor de ondersteuning van de spijsvertering van kittens tot 12 maanden. Het bevat goed verteerbare ingrediënten en is hoog in energie om het spijsverteringsstelsel zo min mogelijk te belasten. Het bevat veel essentiële voedingsstoffen en is erg smakelijk.
Deze voeding is er ook in een natvoeding.

Eigenschappen

Ter ondersteuning van de spijsvertering van uw kitten door toegevoegde prebiotica en vezelsGeschikt voor kittens door aangepaste gehaltes aan calcium en eiwitten voor een gezonde groeiHoog energiegehalte zodat uw kitten met een kleine portie al voldoende binnenkrijgtErg smakelijk voor een goede eetlustMet bijzonder goed verteerbare ingrediëntenBevat een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en verhoogd gehalte elektrolytenDe brokjes zijn makkelijk te weken, waardoor de overgang van melk naar vaste voeding makkelijker is.

Opmerkingen

Ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen
Ter bevordering van nutritioneel herstel en convalescentie
€ 43,86(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share