Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » HILLS PDIET FELINE ID 24X156G

HILLS PDIET FELINE ID 24X156G

HILLS PDIET FELINE ID 24X156G

Omschrijving

Hill's Prescription Diet i/d droogvoer voor katten met kip ter ondersteuning van de spijsvertering is speciaal ontwikkeld door Hill's voedingsdeskundigen en dierenartsen om een gezonde spijsvertering bij je kat te ondersteunen.
Hill's Prescription Diet i/d droogvoer voor katten is een licht verteerbare voeding die speciaal is ontwikkeld om spijsverteringsstoornissen te verminderen en voor een betere opname van voedingsstoffen te zorgen.
Het is verrijkt met elektrolyten en B-vitamines om verlies van voedingsstoffen te compenseren. Gemaakt met de unieke Hill's ActivBiome+ technologie, een speciale mix van prebiotische vezels die klinisch bewezen snel het microbioom van de darmen verzorgen en zo een optimale samenstelling van de uitwerpselen en een gezonde spijsvertering ondersteunen.
Verrijkt met Omega-3 en Omega-6-vetzuren en klinisch bewezen antioxidanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.

Opmerkingen

Aanvullend diervoeder voor volgroeide katten.
€ 3,28(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share