Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Allergie en gevoelige darmen » HILLS PDIET FELINE GASTROINTEST BIOME CHICKEN+VEG STEW 24X82G

HILLS PDIET FELINE GASTROINTEST BIOME CHICKEN+VEG STEW 24X82G

HILLS PDIET FELINE GASTROINTEST BIOME CHICKEN+VEG STEW 24X82G

Omschrijving

Wetenschappelijk ontwikkelde ragout voor katten voor de beheersing van spijsverteringsproblemen. Het is bewezen dat het klinische resultaten bij katten met obstipatie of diarree levert in slechts 24 uur.
De spijsvertering van je kat kan door veel dingen worden beïnvloed en als jouw kat spijsverteringsproblemen heeft, kan dat voor alle betrokkenen erg onaangenaam zijn. Het goede nieuws is echter dat je jouw kat kunt helpen zich beter te voelen met een dieet dat een revolutie teweegbrengt in de behandeling van vezelgerelateerde spijsverteringsstoornissen: De gezondheid van het darmmicrobioom, het unieke darmecosysteem van jouw huisdier, staat hier centraal bij de ondersteuning van de spijsvertering.

De voedingsdeskundigen en dierenartsen van Hill's hebben Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome met ActivBiome+ ontwikkeld, een baanbrekende technologie. Het bevordert een regelmatige, gezonde ontlasting en ondersteunt een gezonde spijsvertering.
De onweerstaanbareragout versterkt de relatie tussen jou en je dier met zorgvuldig bereide hapjes op maat met kip en toegevoegde groenten. Ook verkrijgbaar als heerlijk droogvoer met knapperige pellets.

Opmerkingen

Dieetvoer voor volgroeide katten.
€ 2,23(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share