Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Urinewegen en nieren » HILLS PDIET FELINE CD CHICKEN POUCH 12X85G

HILLS PDIET FELINE CD CHICKEN POUCH 12X85G

HILLS PDIET FELINE CD CHICKEN POUCH 12X85G

Omschrijving

Hill's Prescription Diet c/d Multicare kattenvoer is een klinisch dieet dat speciaal is ontwikkeld om de gezondheid van de urinewegen van je kat te ondersteunen. Het is voeding ter ondersteuning van de urinewegen die klinisch bewezen de frequentie van terugkerende urinewegsymptomen met 89% vermindert. Dit natvoer voor katten is gemaakt met kip en heeft een heerlijke smaak waar je kat dol op zal zijn.

Een uitgebalanceerd evenwicht van essentiële voedingsstoffen is cruciaal voor een gezonde blaas. Een teveel aan mineralen kan de vorming van urinekristallen bevorderen en uiteindelijk leiden tot de vorming van blaasstenen, die ongemak kunnen veroorzaken en tot ernstigere problemen kunnen leiden, die door een dierenarts behandeld moeten worden. Het is het belangrijk om Prescription Diet c/d Multicare kattenvoer te blijven voeren om de urinewegen te ondersteunen, zelfs na een verbetering van de urinewegsymptomen om de urinewegen van de kat gezond te helpen houden.
€ 1,89(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share