Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Voeder- en Drinkbakken » SLOW FEEDER CATCH KAT PAARS

SLOW FEEDER CATCH KAT PAARS

SLOW FEEDER CATCH KAT PAARS

Omschrijving

Met deze slowfeeder eet uw kat langzamer, daarnaast dient het ook als bezigheidsspeeltje die het natuurlijke instinct en verstand trainen. Een beetje geduld en de vaardigheid van jouw kat lonen: tussen de gladde, afgeronde pinnen van de antischrok-bak kunnen lekkere hapjes worden verstopt. Het voer wordt in kleine porties ingedeeld, die jouw kat er eerst moet uithalen. Het daarmee verbonden langzame eten kan een opgeblazen gevoel en spijsverteringsstoornissen voorkomen, die door snel schrokken van de voeding kunnen ontstaan.
Verdeel eenvoudig het voer van jouw kat tussen de enkele kunststof-pinnen van de slowfeeder en het plezier kan beginnen: jouw kat zal nieuwsgierig proberen, door voorzichtig aanraken en verschuiven van het voer aan de lekkere hapjes te komen. Dat gaat soms makkelijk en soms moeilijk - de verschillende hoogtes van de pinnen maakt het jouw kat niet zo makkelijk!

De robuuste voerbak is vaatwasserbestendig en kan in de woning, maar ook zeer goed buiten gebruikt worden.

Eigenschappen

Speciaal gevormde antischrok-voerbakSpeciale training: voor langzamer etenSpeciaal design: 37 afgeronde pinnen, hoogte tussen de 2 en 6 cm bemoeilijken de voeropnameVoorkomt opgeblazen gevoel en spijsverteringsstoornissen: uw kat eet langzamer en in kleinere portiesVoor nat- en droogvoer geschikt dankzij de verhoogde buitenkantBevordert de natuurlijke instincten4 antislip voetjes: om verschuiven van de bak te voorkomenBruikbaar binnen of buitenMateriaal: robuust hardkunststof zonder phtalaatTotale afmeting (L x H x B): ca. 27 cm x 23 cm x 8 cmKleur: lilaReiniging: vaatwasserbestendig.
€ 23,70(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share