Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Honden » Verzorging » Puppy » ROYAL CANIN DOG BABYDOG MILK WET 0,4KG
« vorige overzicht volgende »

ROYAL CANIN DOG BABYDOG MILK WET 0,4KG

Nieuw
ROYAL CANIN DOG BABYDOG MILK WET 0,4KG

Omschrijving

De Royal Canin Babydog Milk is speciaal ontwikkeld om pups te voeden als er te weinig moedermelk is of moedermelk van slechte kwaliteit. Het benadert qua samenstelling zo goed als mogelijk de moedermelk en is rijk aan vetzuren. Deze puppymelk kan gelijk vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 3 weken (speenleeftijd) gegeven worden, als aanvulling of als vervanging van de moedermelk.

Eigenschappen

Royal Canin Babydog Milk lost onmiddellijk op door de structuur van het microgranulaat. Hierdoor is het makkelijker om de correcte dosering te geven. Er ontstaan geen klontjes waardoor de puppymelk goed verteerd kan worden door de pup. Het is bovendien snel en makkelijk voor iedere maaltijd te maken. Royal Canin Babydog Milk helpt de kans op een dunne darminhoud te verminderen door 100% verteerbare melkeiwitten en 0% zetmeel. De samenstelling komt overeen met tevenmelk met een hoge energiewaarde (39% vet) en een laag lactosegehalte (18,5%). Een complex aan voedingsstoffen - vitamine E en C, taurine en EPA & DHA essentiële vetzuren - helpen de pup bij de opbouw van natuurlijke afweer.

Opmerkingen

Gebruik

Bij een te groot nest
Te weinig melkproductie bij de teef
Moederloze pups
Tepelaandoeningen
Zwakke pups die achterblijven
Verstoten pups
Slechte kwaliteit melk
€ 23,51(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share