Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Urinewegen en nieren » PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE MOUSSE 195G

PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE MOUSSE 195G

PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE MOUSSE 195G

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Renal Function is een complete dieetvoeding voor volwassen katten met chronische nierinsufficiƫntie

Eigenschappen

Dieetfosfaatbeperking om de nierfunctie te ondersteunen en de progressie van chronische nierziekte te vertragen.Beperkte maar hoogwaardige eiwitten om de opbouw van gifstoffen in het lichaam te verminderen en dus de kwaliteit van leven te verbeteren.Hoge smakelijkheid voor optimaal genot door uw kat, wat helpt bij het langdurig gebruik van dit zeer effectieve dieet.Met ST/OX (alleen droogvoer) voor urinebeveiliging: geformuleerd om het risico op urinewegaandoeningen te minimaliseren.

Opmerkingen

Alle aanwijzingen voor PRO PLAN VETERINARY DIETS betreffen de nutritionele ondersteuning van katten die beantwoorden aan de genoemde voorwaarden. Ze maken een gepaste medische behandeling niet overbodig. Dierenartsvoeding mag alleen worden gegeven onder diergeneeskundig toezicht.

Met name bij katten met chronische nierinsufficiƫntie kan het beter zijn geleidelijk aan over te stappen op het nieuwe voer. Katten met chronisch nierfalen die geen eetlust hebben, of anorexische katten moeten onderzocht worden op misselijkheid en uremische gastritis.
Wanneer voldoende vloeistofinname een bron van bezorgdheid is, wordt PRO PLAN VETERINARY DIETS NF St/Ox Renal Function natvoer ten sterkste aangeraden. Katten met chronisch nierfalen (CRF) zouden levenslang Feline NF St/Ox Renal Function te eten moeten krijgen.
€ 2,81(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share