Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
Webshop » Katten » Kattenvoeding » Urinewegen en nieren » PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE CIG CHICKEN 85G

PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE CIG CHICKEN 85G

PPVD FELINE NF RENAL FUNCTION ADVANCED CARE CIG CHICKEN 85G

Omschrijving

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Renal Function is een complete dieetvoeding voor volwassen katten met chronische nierinsufficiëntie

Eigenschappen

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Renal Function is een complete dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie, met hoge kwaliteit eiwitten en een verminderd fosforgehalte. Het bevat beperkte hoeveelheden fosfor omdat dit mineraal zich kan ophopen bij nierpatiënten en er is aangetoond dat fosfor bijdraagt ​​aan de progressie van de ziekte.Het dieet bevat ook beperkte hoeveelheden hoogwaardige eiwitten om de ontwikkeling van de eiwitafbraakproducten (uremische toxines) te minimaliseren, waardoor patiënten zich niet lekker voelen en tegelijkertijd de spiermassa blijft behouden. Omega-3-vetzuren helpen natuurlijke ontstekingsremmende processen te verbeteren en verhogingen van de bloeddruk in de nier te minimaliseren. Verkrijgbaar als brokje, natvoeding in blik en als maaltijdzakje.

Opmerkingen

Raadpleeg vóór gebruik uw dierenarts.
Zorg dat er altijd voldoende schoon en vers drinkwater beschikbaar is.
Met name bij katten met chronische nierinsufficiëntie kan het beter zijn geleidelijk aan over te stappen op de nieuwe voeding.
Katten met chronisch nierfalen die geen eetlust hebben, of anorexische katten moeten onderzocht worden op misselijkheid en uremische gastritis.
Wanneer voldoende vloeistofinname een bron van bezorgdheid is, wordt Renal Function natvoer nadrukkelijk aangeraden.
Katten met chronisch nierfalen (CRF) zouden levenslang Renal Function te eten moeten krijgen.

€ 1,24(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share