Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten

RODICARE INSTANT

RODICARE INSTANT

Omschrijving

Rodicare instant voor knaagdieren is een hoogwaardig, vezelrijk, calcium-arm voedingssupplement voor kleine knaagdieren die tijdelijk zelf niet in staat zijn voldoende vast voedsel te eten. Rodicare Instant kan behalve bij kleine knaagdieren ook gebruikt worden als bijvoeding voor andere kleine herbivoren, reptielen en vogels. Wanneer jonge diertjes wegens bepaalde omstandigheden zonder ouders op moeten groeien, kan dit supplement worden ingezet als opfokvoeder of voor jonge zwakkere diertjes die niet alleen van moedermelk meer afhankelijk zijn. Het supplement bevat essentiële vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C. Het hoge gehalte aan ruwe vezels zorgt voor een goed werkende spijsvertering. Daarnaast bevat het supplement een kruidenmix die de darmwerking bevordert en de eetlust stimuleert.

Eigenschappen

Bij zwakkere dieren met weinig eetlustWanneer uw huisdier verzwakt isVoor óf na ingrepen aan het gebit of de kakenWanneer uw dier extra ondersteuning nodig heeft tijdens herstel na ziekte of een operatieAls bijvoeding voor jonge zwakkere dieren

Opmerkingen

Gebruik: Meng het poeder in een verhouding van 1:2 met warm water. 1 hoeveelheid poeder staat tot 2 keer die hoeveelheid aan water. Meng totdat er een gladde pasta ontstaat. Afhankelijk van de behoefte van uw knaagdier kan de brij meer vloeibaar of steviger worden gemaakt.

De pasta geeft u in de voerbak of met een klein lepeltje in het bekje. Als het diertje zelf weigert te eten, geef de pasta dan in kleine hoeveelheden en zeer voorzichtig met een doseerspuitje in de bek. Doe dit met beleid.

De gemaakte pasta bewaart u in de koelkast en dient binnen 12 uur gebruikt te worden. De pasta niet koud toedienen.

Dosis: Geef per kilogram lichaamsgewicht 60-80 ml gemengde pasta per dag. Verdeel de hoeveelheid over 5-6 maaltijden. In principe mag er niet meer dan 10-20 ml van de pasta per kilogram lichaamsgewicht per maaltijd gegeven worden. Bij zeer verzwakte dieren moet het supplement moet de pasta zo vaak mogelijk gegeven worden in kleine porties, elke 2-3 uur. Een uitgebreid voedingsadvies met nauwkeurige tabellen vindt u in de bijsluiten van Rodicare Instant.

Let op! Zorg dat er altijd voldoende schoon hooi en vers water beschikbaar is. Volledig herstel van het spijsverteringskanaal kan enkele weken in beslag nemen. Wanneer uw huisdier vrijwillig zelf weer goed gaat eten kan het bijvoeren met Rodicare Instant naar rato worden afgebouwd.
€ 22,23(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share