Wij gebruiken cookies om het winkelen bij ons gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer info Sluiten
« vorige overzicht volgende »

RODICARE AKUT 15ML

RODICARE AKUT 15ML

Omschrijving

In het wild is het dieet van knaagdieren rijk aan waardevolle planten en kruiden. In het voer dat tegenwoordig gemaakt wordt voor knaagdieren die als huisdier worden gehouden, komen die goede kruiden nauwelijks meer voor. Daarom is Rodicare akut voor knaagdieren, gemaakt met deze waardevolle natuurlijke kruiden, een gezonde aanvulling op het dieet van uw huisdier. De kruiden in dit supplement hebben een bevorderende invloed op de werking van het darmstelsel en een goede eetlust bij uw knaagdier.

Genitiaanwortel, rabarber en Chelodium majus hebben een stimulerende invloed op de darmwerking. Kamille, pepermunt en venkel ontspannen de darmen en de maag. Braambes staat bekend om de gunstige invloed op het maag- en darmslijmvlies. Geïnactiveerde gist draagt bij aan een gezond herstel van maag en darmen en de aromatische stoffen zoals karwijzaad, zoethout en kurkuma zijn zeer smakelijk én bevorderen de verteerbaarheid van de maaltijden.

Eigenschappen

Een gezonde aanvulling op de hoofdvoedingGemaakt met waardevolle kruidenVoor een goede eetlust en darmwerking
€ 20,24(Incl. BTW en excl. transportkosten)
Share